Prezent

Succesul Sami-Trans este asigurat de echipa de conducere a acesteia care imbina in structura sa, experienta in domeniul transporturilor de mai bine de 25 de ani (director general) cu suflul ambitios al tinerilor (director economic, director tehnic, director de personal).
Beneficiind de o echipa manageriala bine inchegata, care reuseste sa-si adapteze planul de dezvoltare al firmei la mediul in continua schimbare si transformare al economiei romanesti, Sami-Trans si-a mentinut si marit portofoliul de trasee pe care le-a castigat la licitatie si si-a imbunatatit calitativ si cantitativ parcul auto.
Prin calitatea serviciilor si portofoliul de trasee detinut, Sami-Trans S.R.L. s-a impus ca una din cele mai mari si importante societati de transport persoane din judetul Iasi.
In prezent, Sami-Trans executa numeroase curse regulate atat in trafic interjudetean cat si judetean.

 

Obiectul de activitate al societatii
S.C. “Sami-Trans” S.R.L.

    desfasoara in prezent activitatea de:

  • transporturi terestre de calatori pe baza de grafic producere (transporturi prin curse regulate in trafic national) cod CAEN: 6021
  • transporturi terestre de calatori ocazionale (transporturi prin curse ocazionale in trafic national si international) cod CAEN: 6023

 

Compania incearca sa creeze si sa promoveze imaginea unor servicii sigure, moderne, rapide, prin mentinerea unui standard ridicat al calitatii serviciilor efectuate si un inalt respect fata de calatorii transportati.

In aceeasi idee, de respect fata de clientii firmei noastre, calatorii si persoanele interesate in ceea ce priveste cursele executate de catre firma noastra se pot informa si face rezervari direct la Agentia Sami-Trans din incinta Vama-Veche (Autogara Codreanu), Iasi.

Mijloacele de transport ale Sami-Trans sunt dotate conform standardelor europene, cu aer conditionat, incalzire si sisteme audio-video.
Toate serviciile de transport practicate, sunt insotite de asigurare, atat pentru calatori, cat si pentru bagajele acestora.